Ляльковий будиночок Dottie KidKraft 65965

Ігрові набори

Немає в наявності

6390 грн

Колір

   Привабливість гри полягає в тому, що вона поєднує чудові розваги з можливістю вдосконалити багато важливих навичок. Кожна маленька дівчинка хоче допомагати мамі у її повсякденних обов'язках, а хлопчики теж з цікавістю спостерігають за тим, що роблять дорослі. Це й не дивно, адже їхня поведінка в найближчому оточенні є ідеальним прикладом для наслідування.

   Лялькові будиночокі від KidKraft  для дітей, створюють ідеальні умови для того, щоб поставити себе на місце інших, повторити побачене та придумати власні історії. Все це дуже впливає на творчість дітей, вчить їх що таке емпатія, полегшує майбутні взаємостосунки.

   Будиночок Dottie KidKraft 65965 – унікальне місце, сповнене натхнення та нових можливостей. Деталізовані та барвисті фонові елементи ідеально гармонують із дизайном інтер’єру, додаючи витонченості та реалістичності розіграним історіям. Завдяки відповідній обстановці та аксесуарам, таким як меблі для лялькового будиночка, кожна дівчинка може розправити крила своєї уяви та дати волю своїй творчості.

   Тут знайдуть свій дім дитячі ляльки розміром до 30 см. Зручна кухня з підсвіченою люстрою з’єднується безпосередньо з їдальнею. Сходи, що ведуть наверх, забезпечують доступ до красивої зеленої вітальні та ванної кімнати з туалетом, обладнаним звуковим змивом. Є простора спальня зі стильною дерев'яною обробкою. 

   Лялькові будиночки KidKraft - це чудова розвага та фантастична пригода. Просто зазирніть всередину себе і відкрийте для себе світ, сповнений незвичайних ідей, уяви та магії.

Читати далі


Габарити
Вік 3+; 17 предметів меблів та аксесуарів; Розмір: в115 х ш64 х г34 см; Вага: 19 кг.

Немає відгуків.

Написати відгук
Рейтинг
Ваш Коментар
Відправити
Powered By Mommy.com.ua (c) 2018-2023