Садовий басейн 457х107см Bestway 57372

Басейни

Доступно під замовлення. Відправка 3-5 днів

8100 грн

Колір

Хочете охолодитися в спекотні дні? Бажаєте провести час на свіжому повітрі, відпочиваючи з родиною? Басейн - це розвага для всієї сім'ї. У нашій пропозиції є басейн Bestway 57372, який можна легко встановити в саду. Це запорука незабутнього задоволення для дітей. В асортименті представлені функціональні моделі з розмірами, адаптованими до різних приміщень. Розміри басейну дозволяють вільно плавати і безмежно розважатися в літні дні. Розширювальний басейн дуже безпечний для дітей, оскільки він зберігає стабільність завдяки силі розширення води та надувному кільцю. Купуючи представлений басейн Bestway, ви можете бути впевнені, що товар новий, оригінальний та безпечний.

Вирішуючи купити садовий басейн, варто пам'ятати про відповідальність за його утримання. Тільки дотримуючись усіх правил і процедур підтримання чистоти, ми можемо бути впевнені, що сімейний відпочинок буде абсолютно безпечним. Наша пропозиція включає дешеві розширювальні садові басейни , які доступні в багатьох варіантах. У наборах є різні додаткові аксесуари, які допоможуть підтримувати басейн в чистоті. Необхідності заміни води в розширювальному басейні можна уникнути, використовуючи, серед іншого: насоси, фільтри та очисні пристрої. Пам'ятайте про безпеку свою та своїх рідних.

У набір входить:

  • Драбина

  • Фільтруючий насос

  • Насосний фільтр типу II

  • Фільтр насоса

  • Затискачі насоса

  • Шланги насоса 

Читати далі


Габарити
Вага: 35 кг; Розмір басейна: 457 x 107 см; Розміри упаковки: 44 x 31x 115 см; Система фільтрації: 2006 л/год, картридж; Місткість басейну 90%: 12360 л.

Немає відгуків.

Написати відгук
Рейтинг
Ваш Коментар
Відправити
Powered By Mommy.com.ua (c) 2018-2023