Електросамокат Razor C35 13173822

Самокати

Доступно під замовлення. Відправка 3-5 днів

34900 грн

Колір

Електросамокат RAZOR C35 однозначно є лідером серед електросамокатів. Розроблено спеціально з урахуванням міського стилю. Цю модель вирізняє насамперед простий мінімалістичний дизайн. Електроскутер ідеально підходить як для міських умов, так і для далеких маршрутів.

RAZOR C35 живиться від вдосконаленої літій-іонної батареї ємністю 7,65 Аh і напругою 36 V. Акумулятор характеризується високою ефективністю та довговічністю, тому ви можете безперервно їздити на самокаті на повній швидкості до 20 км/год. Час зарядки акумулятора становить близько 8 годин, тому він легко заряджається протягом ночі або в робочий час, тому ви можете використовувати електросамокат цілий день.

Він має систему кік-старту, яка запускає двигун лише на швидкості вище 5 км/год. Це означає, що спочатку потрібно відштовхнутися ногою і лише через деякий час запуститься двигун. Завдяки цьому рішенню скутер не буде викликати «ривків» при старті, а почне працювати м'яко, забезпечуючи комфорт та безпечний старт. RAZOR C35 пропонує два режими їзди на вибір, завдяки яким ви можете легко налаштувати максимальну швидкість скутера відповідно до ваших уподобань та навколишнього середовища: ECO - швидкість до 16 км/год, SPORT - швидкість до 20 км/год.

Безпека - це найважливіше під час подорожі з таким обладнанням, як електросамокат RAZOR C35. Він оснащений електричним рекуперативним гальмом на кермі, яке відновлює кінетичну енергію, що сприяє ефективності акумулятора, і заднім гальмом на підкрильниу. Це означають кращий контроль і, що найважливіше, плавне водіння та більшу безпеку. У ньому використовується система KERS, яка відповідає за відновлення кінетичної енергії при гальмуванні.

Технічні характеристики

Дека: довжина58 см і ширина 15 см та має протиковзаюче покриття
Відстань: до 25 км на одному заряді
Час роботи: до 60 хвилин безперервного використання
Швидкості: низький режим - до 16 км/год, спортивний режим - до 20 км/год
Двигун: 350 Вт, кік- старт, регульована швидкість, безщітковий, привід заднього колеса
Освітлення: світлодіодне освітлення
Гальма: передні ручні електричні та задній підкрильник

Читати далі


Габарити
Потужність: 350 W; Акумулятор: літій-іонний на 36V; Час роботи: до 60 хв; Колеса: переднє 12,5 дюйма, заднє 8,5 дюйма; Розмір: 114,3 см х 44,2 см х 112,3 см; Вікова категорія:18+ років; Вага: 14,75 кг; Максимальне навантаження: 100 кг.

Немає відгуків.

Написати відгук
Рейтинг
Ваш Коментар
Відправити
Powered By Mommy.com.ua (c) 2018-2023